HME > Merken > Herman Miller
Over Herman Miller

Herman Miller

For a better world around you

Herman Miller ontwerpt, creëert en produceert meubilair voor ruimtes waarin mensen met genoegen werken, genezen, leren en leven overal ter wereld.

Herman Miller is marktleider op het gebied van hoogwaardig Cradle to Cradle gecertificeerd kantoormeubilair en is wereldwijd erkend als innovator in hedendaagse interieuroplossingen, baanbrekend design, duurzame bedrijfsprocessen en innovatieve technologieën, met meer dan 100 jaar ervaring. De bekroonde producten worden ontworpen met het oog op de gebruikers en hun specifieke behoeften en problemen en staan bekend om hun innovatiekracht, kwaliteit en duurzaamheid.

Er bestaat een lange traditie van samenwerking met getalenteerde en toonaangevende ontwerpers die ons verrijken met unieke ideeën, vaardigheden en cultureel inzicht. Met als resultaat een behoorlijke reeks designklassiekers die zijn opgenomen in de vaste collecties van grote musea wereldwijd, waaronder het New York Museum of Modern Art, het Henry Ford Museum en het Smithsonian Institution.

Herman Miller is een NASDAQ genoteerde onderneming en actief in meer dan 100 landen op alle 7 werelddelen met productievestigingen in de Verenigde Staten, China, Italië en Groot-Brittannië. In 2012 zorgden de kwalitatief hoogwaardige producten voor een omzet van meer dan 1,7 miljard dollar.