HME http://www.hmergonomics.nl Import Agency Wed, 05 Nov 2014 14:06:26 +0000 nl-NL hourly 1 Borrel Manufactuur 5 september http://www.hmergonomics.nl/news/7759/borrel-manufactuur-5-september/ http://www.hmergonomics.nl/news/7759/borrel-manufactuur-5-september/#comments Mon, 01 Sep 2014 08:55:56 +0000 HME Import Agency http://www.hmergonomics.nl/?p=7759 Elke 1e vrijdag van de maand sluiten we de week af met een goed verhaal en informele borrel tot 17.30 uur in onze Manufactuur.

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst op vrijdag 5 september 2014 om 16.00 uur. Kom kijken uit nieuwsgierigheid, voor de gezelligheid of om te netwerken. Het mag allemaal!

Deze middag geven we het woord aan Nico Rijnbende (mede-eigenaar Xtra4people). Nico runt sinds 2004, samen met partner Maryse, Xtra4people en is gespecialiseerd in persoonlijke en organisatie coaching en consulting. Wonen, werken en leven gaat over mensen. Wat hebben architectuur en Xtra4people gemeen? Dat is “Potentie”. Nico neemt ons mee in het potentieel van mensen. Zijn adagium is: een goed ingericht gebouw versterkt de innerlijke kracht van de mensen, waarvoor het is bedoeld. Mensen die in hun kracht staan versterken de uitstraling van het bedrijf en daarmee de omgeving van het bedrijf.

Graag tot 5 september!

Uitnodiging Manufactuur Borrel 5 september

]]>
http://www.hmergonomics.nl/news/7759/borrel-manufactuur-5-september/feed/ 0
HME sponsor Zomerparkfeest 2014 http://www.hmergonomics.nl/news/7747/sponsoring-zomerparkfeest-2014/ http://www.hmergonomics.nl/news/7747/sponsoring-zomerparkfeest-2014/#comments Wed, 13 Aug 2014 14:19:55 +0000 HME Import Agency http://www.hmergonomics.nl/?p=7747 BOEM! Zomerparkfeest is weer in zicht. Vanaf morgen barst het feest in Venlo weer los. Zomerparkfeest is een gratis toegankelijk, vierdaags cultuurfestival in het Julianapark in Venlo. Met ruim 85.000 bezoekers over vier dagen en een programma van zo’n 100 acts is het bovendien een van de grootste Nederlandse festivals in zijn soort.

Zomerparkfeest is een zomerse cultuurcocktail van formaat die Venlo als 38 jaar lang op de kaart zet waarbij actuele ontwikkelingen in kunst, cultuur en samenleving een podium wordt geboden. Op het gebied van duurzaamheid heeft de stichting hoge ambities. Het vierdaags cultuurfestival is hard op weg om als eerste Limburgse festival de gouden “Green Key” te behalen. Green Key is het keurmerk voor organisaties in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid. Het Zomerparkfeest maakt gebruikt vaste groene stroom, gescheiden afvalstromen, zuinige LED-lampen op de podia, ecologische schoonmaakmiddelen, milieuvriendelijke inkten en papier en op de toiletten hangt Santino Black Cradle to Cradle WC-papier.

Sinds juni 2014 beschikt de stichting ook over Cradle to Cradle gecertificeerd meubilair. In de ZPF vergaderruimte prijkt onder andere Caper van het merk Herman Miller, gesponsord door HME Import Agency. Het zomerparkfeest wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd en mogelijk gemaakt. Wij zijn er trots op dat we deze toegewijde mensen letterlijk mogen ondersteunen bij de realisatie van hun duurzame ambities.

In het kader van BOEM! het thema van dit jaar, wensen wij als sponsor iedereen veel verrassende momenten, duurzame ontmoetingen en mooie ervaringen!

Programma Zomerparkfeest 2014

 

 

]]>
http://www.hmergonomics.nl/news/7747/sponsoring-zomerparkfeest-2014/feed/ 0
Gemeente Venlo: Nedinsco http://www.hmergonomics.nl/news/7734/gemeente-venlo-nedinsco/ http://www.hmergonomics.nl/news/7734/gemeente-venlo-nedinsco/#comments Wed, 13 Aug 2014 12:21:40 +0000 LindaCupers http://www.hmergonomics.nl/?p=7734 De gemeente Venlo heeft onlangs haar intrek genomen in De Nedinscofabriek, een van de meest prominente gebouwen van Venlo. Deze locatie maakt deel uit van van het naastgelegen stadskantoor. HME Import Agency leverde onder andere de nieuwste bureaustoel van het merk Herman Miller, de Cradle to Cradle gecertificeerde Mirra 2.

Dit vloeit voort uit een aanbesteding door de gemeente Venlo voor de inrichting van het Stadskantoor en Nedinsco die vorig jaar door onze partner Facilitylinq is gewonnen. Het stadskantoor, ontworpen door Kraaijvanger, wordt in 2015 opgeleverd en is volledig opgetrokken volgens de principes van Cradle to Cradle. De gemeente Venlo is de eerste regio ter wereld die de principes van Cradle to Cradle volledig in de praktijk wil brengen. Het nieuwe stadskantoor vormt dan ook een icoon voor de gemeente. In 2013 heeft Burgemeester Antoin Scholten in New York een koploper award ontvangen voor de inzet die de gemeente Venlo levert op het gebied van Cradle to Cradle.

Gemeente Venlo_Nedinsco

Ook bij de inrichting van het nieuwe stadskantoor en Nedinsco spelen Cradle to Cradle een belangrijke rol. Samen met onze partner Facilitylinq hebben we gezocht naar Cradle to Cradle geïnspireerde oplossingen binnen de kaders van het project die perfect aansluiten op de duurzame ambities van de Gemeente Venlo. Het Stadskantoor én Nedinsco worden ingericht op basis van de uitgangspunten van Het Nieuwe Werken. Er zijn verschillende typen werkplekken (activiteit gerelateerde werkplekken) te vinden zoals standaard werkplekken, concentratiewerkplekken en loungewerkplekken.

Gemeenten Venlo_Nedinsco2

Een gedeelte van de Gemeente Venlo is vanaf juli 2014 gehuisvest in het industriële Nedinsco-monument in een inspirerende, comfortabele werkomgeving met een omvang van circa 2.000 m² bvo. HME leverde de eerste grote Mirra 2 batch in Nederland. De poufjes, banken en de rubberwood werkbladen op de bureau’s zijn in opdracht van HME gefabriceerd door Leolux Meubelfabriek BV.

]]>
http://www.hmergonomics.nl/news/7734/gemeente-venlo-nedinsco/feed/ 0
Borrel Manufactuur 6 juni http://www.hmergonomics.nl/news/7722/borrel-manufactuur-6-juni/ http://www.hmergonomics.nl/news/7722/borrel-manufactuur-6-juni/#comments Mon, 02 Jun 2014 10:38:18 +0000 LindaCupers http://www.hmergonomics.nl/?p=7722 Elke 1e vrijdag van de maand sluiten we de week af met een goed verhaal en informele borrel tot 17.30 uur in onze Manufactuur.

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst op vrijdag 6 juni 2014 om 16.00 uur. Kom kijken uit nieuwsgierigheid, voor de gezelligheid of om te netwerken. Het mag allemaal!

Deze middag geven we het woord aan Ineke Lemmen. Zij werkt voor de Rijksoverheid en vervulde verscheidene functies op het gebied van innovatiebeleid en duurzaamheid. Ze gaat in op haar werkzaamheden en geeft een inkijkje in de visie van de overheid op bijvoorbeeld circulaire economie, duurzaamheid en C2C. Ineke Lemmen is ook initiatiefneemster van het project “zoek de zon op”, dat mensen enthousiast wil maken voor zonnepanelen door ze gezamenlijk in te kopen. Thema’s die nauw aansluiten bij de doelstellingen van Manfactuur. Na deze presentatie is het moment om samen een borreltje te drinken.

Graag tot 6 juni.

Uitnodiging Manufactuur Borrel 6 juni

]]>
http://www.hmergonomics.nl/news/7722/borrel-manufactuur-6-juni/feed/ 0
Borrel Manufactuur 9 mei http://www.hmergonomics.nl/news/7533/borrel-manufactuur/ http://www.hmergonomics.nl/news/7533/borrel-manufactuur/#comments Wed, 30 Apr 2014 14:25:48 +0000 LindaCupers http://www.hmergonomics.nl/?p=7533 Elke 1e vrijdag van de maand sluiten we de week af met een goed verhaal en informele borrel tot 17.30 uur in onze Manufactuur.

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst op vrijdag 9 mei 2014 om 16.00 uur. Kom kijken uit nieuwsgierigheid, voor de gezelligheid of om te netwerken. Het mag allemaal! Wij stellen deze middag allereerst kort de bewoners van de Manufactuur voor, waarna Marjolein Bongers van House of Social Media, graag met ons haar kennis en visie deelt over de manier waarop mensen en bedrijven zich momenteel profileren op social media. Als eigenaar van House of Social Media houdt Marjolein zich bezig met het adviseren van bedrijven, gemeentes en instellingen omtrent het succesvol inzetten van social media.

Zij combineert haar commerciële en creatieve internet ervaring met een gedegen kennis van de social media platformen. Tevens is Marjolein columniste voor Dagblad de Limburger en deelt zij haar mening en bevindingen via blogs. Meer informatie hoor je natuurlijk deze middag; maar kun je niet wachten: www.houseofsocialmedia.nl

Na deze presentatie is het moment om samen een borreltje te drinken. Graag tot 9 mei.

Uitnodiging Manufactuur borrel 9 mei

]]>
http://www.hmergonomics.nl/news/7533/borrel-manufactuur/feed/ 0
Mirra haalt het NRC Handelsblad http://www.hmergonomics.nl/news/7523/mirra-nrc-handelsblad/ http://www.hmergonomics.nl/news/7523/mirra-nrc-handelsblad/#comments Sat, 12 Apr 2014 15:57:39 +0000 LindaCupers http://www.hmergonomics.nl/?p=7523 Onze Mirra is vandaag genoemd in de commerciële bijlage van het NRC Handelsblad die geheel in het teken staat van Cradle to Cradle.

In de bijlage is volop aandacht besteed aan ondernemingen en organisaties die geïnspireerd werken om de basis te leggen voor een goed werkende en gezonde circulaire economie, waarin geld wordt verdiend. Wij zijn er trots op dat Mirra, wereldwijd bekend als de eerste Cradle to Cradle bureaustoel ooit, na meer dan 10 jaar nog steeds wordt gebruikt om anderen te inspireren.

Mirra_NRC12april

]]>
http://www.hmergonomics.nl/news/7523/mirra-nrc-handelsblad/feed/ 0
Magazijnverkoop kantoormeubilair http://www.hmergonomics.nl/news/7496/magazijnverkoop-kantoormeubilair/ http://www.hmergonomics.nl/news/7496/magazijnverkoop-kantoormeubilair/#comments Mon, 24 Mar 2014 15:54:08 +0000 LindaCupers http://www.hmergonomics.nl/?p=7496 Bent u op zoek naar een functioneel bureau met werkplek accessoires of wilt u ergonomisch verantwoord zitten op een prachtige designstoel? Kom dan naar één van onze outlet avonden en wie weet staat uw favoriete meubelstuk van Herman Miller, Boss Design Group of Colebrook Bosson Saunders ertussen.

De kantoormeubelen die wij aanbieden hebben tijdelijk gediend als proef-, beurs-, of showroommodel en worden tegen sterk gereduceerde tarieven aangeboden. U kunt de outlet modellen direct meenemen, waardoor u diezelfde avond nog kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

De magazijnverkoop wordt één keer maand georganiseerd en vindt plaats bij HME Import Agency, gevestigd in Manufactuur op Kazernestraat 19 in Venlo.

HME_Magazijnverkoop De outlet avonden worden gehouden van
17.00 tot 18.30 uur op de volgende data:

Vrijdag 28 maart
Vrijdag 25 april
Vrijdag 23 mei
Vrijdag 20 juni
Vrijdag 18 juli
Vrijdag 29 augustus
Vrijdag 26 september
Vrijdag 31 oktober
Vrijdag 28 november

U bent van harte welkom!

]]>
http://www.hmergonomics.nl/news/7496/magazijnverkoop-kantoormeubilair/feed/ 0
Website Boss Design live http://www.hmergonomics.nl/news/7477/website-boss-design-live/ http://www.hmergonomics.nl/news/7477/website-boss-design-live/#comments Thu, 20 Mar 2014 16:05:12 +0000 LindaCupers http://www.hmergonomics.nl/?p=7477 Vol trots lanceren wij vandaag de Nederlandstalige website van Boss Design, marktleider in Groot-Brittannië op het gebied van zitmeubilair. Boss Design beschikt over een omvangrijk productportfolio voor ontvangst-, lounge-, kantoor -en vergaderruimten. Kwaliteitsproducten voor een prettige en inspirerende werkomgeving.

U vindt er brochures, specificaties, afbeeldingen en CAD bestanden. Ook heeft u een keur aan keuzemogelijkheden en kunt u producten zeer eenvoudig zelf samenstellen met de product configurator.

Website Boss Design

Ga naar de Boss Design website

Boss Design maakt samen met de merken Lyndon Design en Komac deel uit van Boss Design Group. HME Import Agency is verantwoordelijk voor de distributie van Boss Design Group in continentaal Europa.

]]>
http://www.hmergonomics.nl/news/7477/website-boss-design-live/feed/ 0
Vertrek Eefje Teeuwen http://www.hmergonomics.nl/news/7471/vertrek-eefje-teeuwen/ http://www.hmergonomics.nl/news/7471/vertrek-eefje-teeuwen/#comments Wed, 19 Mar 2014 08:31:42 +0000 HME Import Agency http://www.hmergonomics.nl/?p=7471

Tot onze spijt heeft dealer manager Eefje Teeuwen per 1 april een andere baan aangenomen.

Datgene wat ze in de afgelopen jaren bij ons als dealer manager voor Oost- Nederland en België heeft geleerd, mag ze nu in een internationale rol elders toe gaan passen. Haar werk zal tijdelijk worden waargenomen door onze sales coördinator Max Curvers : mcurvers@hmergonomics.com | +31(0)6 45330354.

Binnenkort zal HME een vacature openstellen ter vervanging van Eefje. Wij wensen haar alle succes en goeds toe en wellicht ooit een terugkeer in de kantoormeubel industrie.

]]>
http://www.hmergonomics.nl/news/7471/vertrek-eefje-teeuwen/feed/ 0
Van der Valk kiest voor Kara http://www.hmergonomics.nl/news/7452/van-der-valk-kiest-voor-kara/ http://www.hmergonomics.nl/news/7452/van-der-valk-kiest-voor-kara/#comments Thu, 06 Mar 2014 14:38:04 +0000 LindaCupers http://www.hmergonomics.nl/?p=7452 In het kader van Het Nieuwe Werken kunnen professionals die onderweg zijn voortaan terecht bij Van der Valk Hotel Venlo om te werken in een prettige en sfeervolle omgeving.

Van der Valk Hotel Venlo heeft een aantal flexwerkplekken gecreëerd met alle standaard faciliteiten waarover een goed en degelijk kantoor hoort te beschikken. Als zitoplossing leverde projectinrichter i-Max bureaustoel Kara van Boss Design Group.

“Van der Valk Hotel vindt lokale betrokkenheid belangrijk, dit wordt ook doorgevoerd in hun economische activiteiten. Dat is precies wat wij stimuleren bij de Manufactuur”, zegt Max Curvers, directeur van i-Max. “Via KLETSKRUK, een van de bewoners van Manufactuur, ben ik in contact gekomen met Han van der Eijk, directeur bij Van der Valk Hotel Venlo. In samenwerking met HME hebben we zitoplossingen aangedragen die aansluiten bij het business concept van Van der Valk Hotel welke volledig is afgestemd op Het Nieuwe Werken. Uiteindelijk is de keuze gevallen op bureaustoel Kara van Boss Design Group. Kara biedt een hoge mate van comfort en is makkelijk instelbaar. Bovendien is de milieubelasting door materiaalgebruik minimaal, wat de duurzaamheidsgedachte van Van der Valk nog eens extra onderstreept. Van der Valk Hotel Venlo is namelijk het eerste hotel in Noord-Limburg met een gouden “Green Key” keurmerk, een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche.”

vandervalk

 

]]>
http://www.hmergonomics.nl/news/7452/van-der-valk-kiest-voor-kara/feed/ 0